Access Bars ®

Relax, Release, Reset, ReNew You
Wanna be happy for no reason?
#getyourbarsrun

Access Bars ®

Hoe werkt het?

Tijdens een sessie worden 32 drukpunten zachtjes op je hoofd aangeraakt. Het zijn energiebanen door en om het hoofd waar al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties zijn opgeslagen.

Het geeft je lichaam de mogelijkheid om blokkades die zorgen voor vermoeidheid, onrust, stress en lichamelijke klachten los te laten. Gedragspatronen, belemmerende gedachten en gevoelens veranderen op een positieve manier. Zo kom je meer en meer in je eigen kracht te staan.
Het is jouw lichaam dat bepaalt waar er meer ruimte mag komen en wat er op dat moment opgelost mag worden.

Deze zachte behandelingswijze helpt mensen om op een andere manier te gaan functioneren en om alle oordelen over zichzelf en van anderen op te lossen van binnen uit. Het is net alsof een overtollig bestandje wordt verwijderd van je computer.

Door de bars op je hoofd licht vast te houden worden deze actief. Wanneer ze actief zijn ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad op.
Het is een middel om je rugzak leeg te maken en alle oude dingen die in je hoofd en je lijf hebt opgeslagen te deleten.

Het enige wat u hoeft te doen, is gewoon lekker ontspannen liggen en ontvangen. De sessies worden gegeven op een massagetafel met je kleding aan. Alle behandelingen vinden plaats in een voor jou veilige omgeving.

JIJ alleen kan los laten.

Sta jij open om een Access Bars sessie te ervaren en te ontvangen?

Wat kan een Access Bars ® sessie voor jou en je lichaam betekenen?

Praktisch:

Volwassenen: € 60,- (60 minuten)
Kinderen: € 30,- (30 minuten)

Betaling cash of via mobiele app.

Een bars behandeling kan enkele weken doorwerken.
Als je enkel verlichting wilt is 1 behandeling voldoende.
Mensen die het meeste baat hebben bij een sessie, zijn mensen die dit vaker ondergaan. Een keer per maand of iedere zes weken is een cadeau aan jezelf.

Graag ontvang ik je na afspraak.
Een afspraak maak je telefonisch of per mail.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan.

Achtergrondinformatie

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® Sessie?

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin presenteert zijn Access Bars onderzoek.

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.
Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

Dit bevestigt wat Gary Douglas, wat de ontwikkelaar van Access Bars®, bestseller en grondlegger van Access Consciousness al voor 25 jaar zegt.

Bars is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress vermindering, angst, depressie, slaap bevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.