Access Bars ®

Relax, Release, Reset, ReNew You
Wanna be happy for no reason?
#getyourbarsrun

Access Bars ®

Bij een Access Bars behandelingen worden 32 drukpunten zachtjes op je hoofd aangeraakt om blokkades los te maken.

Hoe werken Access Bars?

Tijdens een sessie worden 32 drukpunten zachtjes op je hoofd aangeraakt. Het zijn energiebanen door en om het hoofd waar al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties zijn opgeslagen.

Hierdoor kan je lichaam blokkades die zorgen voor vermoeidheid, onrust, stress en lichamelijke klachten loslaten. Gedragspatronen, belemmerende gedachten en gevoelens veranderen op een positieve manier. Zo kom je meer en meer in je eigen kracht te staan. Jouw lichaam bepaalt waar er meer ruimte mag komen en wat er op dat moment opgelost mag worden.

Deze zachte behandelingswijze helpt mensen om op een andere manier te gaan functioneren en om alle oordelen over zichzelf en van anderen op te lossen van binnen uit. Het is net alsof een overtollig bestandje wordt verwijderd van je computer.

Door de bars op je hoofd licht vast te houden worden deze actief. Wanneer ze actief zijn ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad.

Het is een middel om je rugzak leeg te maken en alle oude dingen die in je hoofd en je lijf hebt opgeslagen te deleten.

Het enige wat je hoeft te doen, is gewoon lekker ontspannen liggen en ontvangen. De sessies worden gegeven op een massagetafel met je kleding aan. Alle behandelingen vinden plaats in een voor jou veilige omgeving.

JIJ alleen kan los laten.

Sta jij open om een Access Bars sessie te ervaren en te ontvangen?

Wat kan een Access Bars ® sessie voor jou en je lichaam betekenen?

Wat kan een Access Bars ® sessie voor jou en je lichaam betekenen?

Een afspraak maken voor Access Bars®:

Volwassenen: € 70,- (60 minuten)

Sessie met gesprek en gerichte tools: € 80 (90 minuten)
Kinderen – 12 jaar: € 30,- (30 minuten)

Kinderen 12-18 jaar: € 45,- (45 minuten)

Betaling cash of via mobiele app.

Graag ontvang ik je na afspraak. Een afspraak maak je telefonisch of per mail.
Kan een geplande afspraak niet doorgaan, verwittig mij dan minstens 24 uur op voorhand.

Hoeveel Access Bars® behandelingen heb ik nodig?

Een Bars-behandeling kan enkele weken doorwerken.

Als je enkel verlichting wil, is één behandeling voldoende.

Mensen die het meeste baat hebben bij een sessie, zijn mensen die dit vaker ondergaan. Een keer per maand of iedere zes weken is een cadeau aan jezelf.

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® Sessie?

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen, verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo voor meer gemak voor het lichaam verzorgen.

In zijn Access Bars-onderzoek toont neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin aan dat de hersengolven van beta naar alpha en door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.Hierdoor krijg je toegang tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

De gevolgen van Access Bars® op een cellulair niveau

Dit bevestigt wat Gary Douglas, wat de ontwikkelaar van Access Bars®, bestseller en grondlegger van Access Consciousness, al 25 jaar zegt.

Bars is een ongelofelijk effectieve techniek tegen stress, angst en depressie, en bevordert de slaap. De techniek kan ook toegepast worden bij ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.