Aura & chakra healing

Je energie in balans

Aura & chakra healing

Een aura & chakra healing is een zeer zachte integere behandeling die je helpt om fysieke en emotionele blokkades op te lossen zodat de harmonie tussen geest, gevoel en lichaam bevorderd wordt.

Je niet goed in je vel voelen, verdriet, angst, piekeren maar ook spijsverteringsklachten en innerlijke conflicten is niet iets wat ons zomaar overkomt. Wat in de psyche gebeurt wordt zichtbaar in het lichaam.

Waarom wil je een holistische therapie zonder medicatie?

Ons lichaam bestaat uit meer dan alleen een fysiek lichaam. We hebben ook allemaal een energieveld, een aura.

Ons aura is opgebouwd uit 7 hoofdchakra’s. Chakra’s zijn de energiecentra van ons fysiek lichaam. Ze staan in verbinding met onze wervelkolom en elke chakra staat weer in contact met bepaalde organen, spieren, zenuwpunten, klieren,… .
De toestand van ons energetisch lichaam bepaald ons hele zijn.

‘Chakra’ is een begrip uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’. Een draaikolk die de energie door jouw lichaam laat stromen. Chakra’s kan je zien als filtersystemen. Ze zuiveren je energie.

Stressvolle gebeurtenissen in het verleden en onverwerkte emoties hebben hun uitwerking in de chakra’s en kunnen een blokkade veroorzaken. Dit kan leiden tot lichamelijke en/of psychische klachten waardoor er ook een verstoring kan ontstaan in de andere chakra’s.

Door je chakra’s te reinigen en opnieuw af te stellen worden deze weer in balans gebracht zodat je energie goed kan stromen en je welzijn wordt verbeterd.

Sta jij open om een aura & chakra healing te ervaren en te ontvangen?

Wat kan een aura & chakra healing voor jou en je lichaam betekenen?

Een aura & chakra healing is geschikt voor klachten waarvoor de reguliere geneeskunde geen oorzaak vindt. 

Een afspraak maken voor een aura en chakra healing :

€ 50,- (50 minuten)

Betaling cash of via mobiele app.

Graag ontvang ik je na afspraak. Een afspraak maak je telefonisch of per mail.
Kan een geplande afspraak niet doorgaan, verwittig mij dan minstens 24 uur op voorhand.

Een aura- en chakra healing is geen medicijn op zich, maar het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam. Je wordt je bewust van je beperkende overtuigingen en je maakt ruimte voor een nieuwe en meer liefdevolle levenshouding in relatie met jezelf en anderen.

Tijdens en na de healing kunnen er emoties vrijkomen. Het is goed om na een healing extra water te drinken.

Een healing duurt ongeveer 1 uur.